Arrangementen

Bij Kids City kunt u gebruik maken van diverse arrangementen. Arrangementen voor zowel jong en oud.

Kinderfeestjes

Kids City is de ideale plek voor het vieren van een kinderfeestje. Bij het kinderfeestje kan men onbeperkt gebruik maken van de grote speeltuin, de kleine speeltuin (0 t/m 4 jaar), de bioscoop, het piratenmuseum, de kinderdisco, het entertainment en van alle andere faciliteiten.

Gedurende 2,5 uur is er een feesttafel voor u gereserveerd, is de stoel van de jarige versierd, staat de naam van de jarige op het verjaardagsbord en krijgt de jarige een cadeautje. Uiteraard kunt u (gratis) langer blijven. Het arrangement wordt wel in 2,5 uur afgewerkt.

Piratenbuffet

Uit eten bij Kids City staat voor kinderen lekker laten spelen en ravotten terwijl ze genieten van hun eigen kidsbuffet. Terwijl de kinderen spelen kunt u als volwassenen genieten van het piratenbuffet. Hier kunt u onbeperkt gebruik maken van een grote variëteit aan warme en koude gerechten, inclusief een dessertbuffet.

Schoolreisje

Speciaal voor scholen organiseren wij diverse schoolreisjes. Een fantastische dag voor jong en oud. Vanaf 100 kinderen kunt u Kids City exclusief afhuren en heeft uw school de gehele binnenspeeltuin voor zichzelf.

Sinterklaas bedrijfsfeest

Tijdens het Sinterklaas bedrijfsfeest staan onze gezellige pieten u en de kinderen buiten op de parkeerplaats al op te wachten. Bij binnenkomst staat de koffie met speculaas voor u klaar. Onze discopieten zijn druk in de weer  en de schminkpiet is aan het schminken. Op het hoogtepunt van het Sinterklaas bedrijfsfeest arriveert de goedheiligman. Het gezin van uw werknemer verwennen met een groots Sinterklaasfeest werpt zeer zeker zijn vruchten af.

De Borrelboot

De Borrelboot is een gezellige, unieke en intieme locatie binnen Kids City. Deze intieme ruimte is voor groepen van 25 tot 90 personen die van een “no nonsens”-mentaliteit houden en die op zoek zijn naar een ongedwongen sfeer met klantvriendelijke en spontane bediening.