Buffet

Zondagmiddag van 16.00 uur tot 19.00 uur (op basis van reservering).

Vanaf 16.15 uur worden de buffetten opgediend.

Herkent u dit?

Uit eten met kinderen: vol goede moed vertrekt u naar het restaurant. Bij het uitzoeken van het juiste menu is de eerste spanning reeds merkbaar, ‘dat lust ik niet’ of ‘hebben ze geen frikandel?’ Een half uur later houden de jongsten onder ons het al voor gezien. Onrustig wiebelen op de stoel terwijl de eerste gasten al een venijnige blik op uw kroost werpen. Wat gezellig uit eten met kinderen had moeten zijn verloopt toch anders dan gepland. Uit eten bij Kids City staat voor kinderen lekker laten spelen en ravotten terwijl ze genieten van hun eigen kidsbuffet. Terwijl de kinderen spelen kunt u als volwassenen onbeperkt gebruik maken van een grote variëteit aan warme en koude gerechten, inclusief een dessertbuffet. Wij werken met vastgestelde buffettijden dit houdt in dat het buffet op een vast tijdstip plaats maakt voor het dessertbuffet. Zo wordt uit eten met kinderen gegarandeerd gezellig.

Wat eten we?

Voor de volwassenen serveren wij een echte piratensoep met stokbrood en sauzen. Verschillende salades en rauwkost, diverse aardappelgerechten en meerdere vleesgerechten. Een apart vis gedeelte is natuurlijk ook op ons schip aanwezig. Na het warm- en koudbuffet serveren wij een uitgebreid dessertbuffet.

Voor de kids t/m 12 jaar serveren wij een eigen kidsbuffet. Onbeperkt ranja, een waterijsje en een kadootje voor de kids ontbreken tijdens het buffet natuurlijk niet.

Wat kost het?

Volwassenen € 29,50 per persoon (incl. entree Kids City, piratenbuffet, koffie, thee, bier, fris en wijn).
Kinderen 1-3 jaar € 8,95 (incl. entree Kids City, onbeperkt ranja, kidsbuffet, waterijsje en een kadootje).
Kinderen 4-12 jaar € 14,95 (incl. entree Kids City onbeperkt ranja, kidsbuffet, waterijsje en een kadootje).

Het is natuurlijk mogelijk om iets eerder binnen te komen, geef dit bij uw reservering door zodat wij uw tafel klaar hebben staan. Houdt u er echter rekening mee dat het arrangement om 16.00 uur begint.

Wanneer u gezellig wilt aanschuiven kunt u hier reserveren.

Bij te weinig aanmeldingen behouden wij ons het recht uw reservering, uiteraard met uw goedkeuring, om te zetten tot a la carte.