Restaurant met speeltuin

Uit eten met kinderen?
Kids City biedt een restaurant met veel mogelijkheden. Hier kunt u gezellig en lekker uit eten met kinderen en volwassenen. Het piratenthema is tevens in het restaurant doorgevoerd, wat een warme sfeer creëert.

Uit eten met kinderen was nog nooit zo gemakkelijk, onze menukaart biedt een grote variëteit keuzes aan. Van een appeltaart tot een ovenvers luxe belegde broodjes en van een bord frites tot een Saté van de haas. Voor ieder wat wils! Voor verdere informatie over onze gerechten klik dan hier voor onze menukaart.

Op basis van reservering hebben wij op zondag van 16.00 tot 19.00 uur een groots piratenbuffet. Het buffet staat vol met warme en koude gerechten. Uiteraard serveren wij een apart toetjesbuffet. Voor de kinderen hebben wij een eigen kidsbuffet.
Wanneer u gezellig wilt aanschuiven kunt u hier reserveren.

Wilt u als klein gezelschap deelnemen aan ons piratenbuffet dan houden wij ons het voorrecht om het buffet om te zetten naar een ”buffet aan tafel”. U krijgt dan diverse warme en koude buffetgerechten aan tafel uitgeserveerd. Hierover wordt u, uiteraard, vooraf geïnformeerd.