Kids City: toplocatie voor kinderfeestjes

Kids City is de ideale plek voor het vieren van een kinderfeestje. Naast speciale ontvangstruimtes kent Kids City diverse arrangementen voor een kinderfeestje, vanaf 5 kinderen, met prijzen die wel heel bijzonder en voordelig zijn.

Bij het kinderfeestje kan men onbeperkt gebruik maken van de grote speeltuin, de kleine speeltuin (0 t/m 4 jaar), de bioscoop, het piratenmuseum, de undersea kinderdisco, het entertainment en van alle andere faciliteiten.

Gedurende het kinderfeestje, 2,5 uur, is er een feesttafel voor u gereserveerd, is de stoel van de jarige versierd, staat de naam van de jarige op het verjaardagsbord en krijgt de jarige een cadeautje. Uiteraard kunt u (gratis) langer blijven. Het kinderfeestje arrangement wordt wel in 2,5 uur afgewerkt.

Bent u op zoek naar een voordelig kidsproof kinderfeestje dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u een kinderfeestje met als thema piraten dat zit u bij ons ook goed. Ieder kind kan zich tijdens het kinderfeestje laten schminken als stoere piraat of woeste kapitein. Om de ”piraten look” helemaal compleet te maken, kunt u desgewenst, een bandana gemaakt van repen stof van huis meenemen. Tevens verkopen wij piratenvlaggen en andere piraten gerelateerde artikelen.

Tijdens het kinderfeestje kunnen de kinderen zich van het ene in het andere avontuur storten. In de speeltuin lekker rennen, klimmen, ravotten, jumpen en springen; bouwen in de bouwhoek; even chillen in de mini kinderbios en hun benen laten zwabberen in de Undersea kinderdisco. Even lekker kind zijn, wat wil een kind nog meer. Lekker veel bewegen dus ook nog eens heel gezond. Als extra kunt u tegen betaling het kinderfeestje uitbreiden met schat zoeken. Het schat zoeken is zeer geschikt voor een kinderfeestje voor kinderen vanaf 5 jaar tot en met 12 jaar. Alles bij elkaar opgeteld staat een kinderfeestje bij Kids City in Borne oftewel Twente oftewel Overijssel garant voor een knal kinderfeestje met als thema piraten en is geschikt voor zowel jongens als meisjes. Go go go-kids