Extra informatie

UPDATE

Borne, 15 maart 2020

Om het Corona virus beter te kunnen handelen heeft de regering de maatregelingen aangescherpt. Hierdoor zijn wij genoodzaakt de deuren te sluiten. Houdt elkaar in de gaten, help elkaar maar bovenal Stay Safe lieve mensen.

Hopelijk tot snel.

UPDATE

Borne, 14 maart 2020

Roeien met de riemen die je hebt! Gezien alle consequenties van het corona virus zijn wij helaas genoodzaakt de menukaart aan te passen. We serveren tijdelijk alleen nog maar makkelijke gerechten zoals frites, snacks en eenvoudige broodjes.

UPDATE

Borne, 12 maart 2020

De regering heeft maatregelen genomen omtrent het corona virus.  Als Kids City zijnde conformeren wij ons daar natuurlijk aan en zullen rekening houden met het aantal toegestane bezoekers. De  gereserveerde feestjes zijn nog van harte welkom. Wel blijft onderstaand advies geldend en raden wij u aan de adviezen van het RIVM ter harte te nemen. Verder schroeven wij ons desinfecteer protocol op na dagelijks. Hierdoor zijn wij vrijdag 13 maart gesloten en bent u zaterdag 14 maart vanaf 10 uur van harte welkom.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Voor meer informatie en of vragen kunt u ons mailen: info@kidscity.nl

 

Borne, 4 maart 2020

Maatregelen Kids City i.v.m. corona virus.

Deze week is er corona vastgesteld bij een inwoner van Borne.
Naar aanleiding hiervan hebben wij contact opgenomen met de gemeente Borne en de GGD. Zowel de gemeente Borne als de GGD geven op dit moment aan dat er geen extra maatregelen noodzakelijk zijn.

Kids City heeft wel gemeend een intern protocol op te stellen:

– Bezoekers worden verzocht bij binnenkomst de handen te wassen. Hiervoor is in de toiletten extra zeep (blauw) voorhanden. Deze zeep heeft geen desinfecterende werking maar is wel een extra hygiëne zeep.
– Personeel van Kids City wordt gevraagd minimaal ieder uur zijn/haar handen te wassen.
– De speeltuinen en ruimtes waar kinderen komen worden (extra) 3 x keer per week gedesinfecteerd.
– Speciaal desinfecteermiddel is aangeschaft om publiekstoegankelijke ruimtes schoon te maken. Extra aandacht hiervoor is o.a. voor deurklinken, pinautomaat, trapleuning, tafels en stoelen.
– Er zijn 2 elektrische handdrogers met hepa filter aangeschaft. Deze worden maandag 9 maart geïnstalleerd (dit ivm levertijd).

Op www.rivm.nl vindt u meer informatie.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.