Piratenbuffet

Zondagmiddag van 16.00 uur tot 19.00 uur

Vanaf 16.15 uur worden de buffetten opgediend.

Herkent u dit?

Uit eten met kinderen: vol goede moed vertrekt u naar het restaurant. Bij het uitzoeken van het juiste menu is de eerste spanning reeds merkbaar, ‘dat lust ik niet’ of ‘hebben ze geen frikandel?’ Een half uur later houden de jongsten onder ons het al voor gezien. Onrustig wiebelen op de stoel terwijl de eerste gasten al een venijnige blik op uw kroost werpen. Wat een gezellige uit eten met kinderen had moeten zijn verloopt toch anders dan gepland. Uit eten met kinderen bij Kids City staat voor kinderen lekker laten spelen en ravotten terwijl ze genieten van hun eigen kidsbuffet . Terwijl de kinderen spelen kunt u als volwassene onbeperkt gebruik maken van ons uitgebreide warm-, koud- en toetjesbuffet. Wij werken met vastgestelde buffettijden dit houdt in dat het warm- en koud buffet op een vast tijdstip plaats maakt voor het toetjesbuffet. Zo wordt uit eten met kinderen gegarandeerd gezellig.

Wat eten we?

Voor de volwassenen serveren wij een echte piratensoep met brood en sauzen. Verschillende salades en rauwkost, verscheidene aardappelgerechten, meerdere vleesgerechten. Een apart visgedeelte is natuurlijk ook op ons schip aanwezig. Voor een uitgebreide omschrijving van onze buffetgerechten klik hier. Na het warm- en koudbuffet serveren wij een uitgebreid toetjesbuffet. Voor de kids tot 12 jaar serveren wij een kidsbuffet. Onbeperkt ranja, waterijs en een klein piratencadeautje ontbreken tijdens het buffet natuurlijk niet.

Wat kost het?

Volwassenen € 29,50 per persoon All-in (dus incl. koffie, thee, bier, fris en wijn).
Kinderen 1-3 jaar € 8,95 (incl. € 4,95 entree Kids City, onbeperkt ranja en waterijsje).
Kinderen 4-12 jaar € 14,95 (incl. € 4,95 entree Kids City onbeperkt ranja en waterijsje).

Het is natuurlijk mogelijk om iets eerder binnen te komen, geef dit bij uw reservering door zodat wij uw tafel klaar hebben staan. Houdt u er echter rekening mee dat het arrangement om 16.00 uur begint.

Reserveren gewenst.

Bij te weinig aanmeldingen behouden wij ons het recht uw reservering, uiteraard met uw goedkeuring, om te zetten tot a la carte.