Uit eten met kerst

De dagen worden korter en de kou vindt steeds meer haar weg. De korte dagen en lange avonden doen ons verlangen naar schitterende lichtjes en heerlijk eten. Nog even en kerst staat voor de deur, het jaarlijkse hoogtepunt van Kids City. Op zoek naar een fantastisch kerstfeest voor jong en oud? Kerst is bij Kids City altijd sprankelend.

Kerstbrunch en kerstbuffet

Op zowel 1ste als 2de kerstdag organiseren wij een overheerlijk luxe kerstbrunch en kerstbuffet. Zo bestaat ons kerstbrunch onder andere uit luxe (warme) broden, soepen, divers zoet en hartig beleg, verschillende vissoorten, diverse salades, warme gerechten zoals saté, spareribs en beenham en nog veel meer!

Wanneer de avond nadert toveren wij ons piratenschip om in een waar restaurant waar wij een zeer uitgebreid buffet serveren. Zo bereiden onze koks de meest verfijnde gerechten bestaande uit onder andere verschillende soepen, salades, ‘tuffels’, diverse vissoorten zoals haring, zalm en garnalen, vleesgerechten zoals spareribs, drumsticks, schnitzels, warme beenham, saté en gehaktballetjes en uiteraard serveren wij dit met diverse warme en koude sauzen.

Afsluitend zal er een fantastisch dessertbuffet zijn met verscheidende ijssoorten, bavarois, desserttaarten, zoete versnaperingen en vers fruit.

Speciaal voor de kids

Uit eten met kinderen was nog nooit zo gemakkelijk. Speciaal voor de kids is er zowel bij de brunch als bij het buffet een eigen kidsbuffet! Alsof dit nog niet genoeg is zal de Kerstman hoogstpersoonlijk langs komen om de kerstsfeer aan boord van ons piratenschip te proeven en heeft hij voor ieder kind een kadootje bij zich. Ook zal het nodige entertainment niet ontbreken.

Wat de temperatuur buiten ook gaat doen, bij ons is het in december gegarandeerd warm!

Prijzen kerstbrunch en kerstbuffet

Voor zowel de kerstbrunch en het kerstbuffet hanteren wij een All-in prijs.

Kerstbrunch van 10:30 tot 13:00 uur;
Volwassenen € 26,50 per persoon (incl. entree Kids City, koffie, thee, bier van de tap, fris en wijn).
Kinderen 1–3 jaar € 7,50 per kind (incl. entree Kids City, onbeperkt ranja, waterijsje en een kadootje).
Kinderen 4–12 jaar € 14,95 per kind (incl. entree Kids City, onbeperkt ranja, waterijsje en een kadootje).

Kerstbuffet van 16:00 tot 19:00 uur;
Volwassenen € 39,50 per persoon (incl. entree Kids City, koffie, thee, bier van de tap, fris en wijn).
Kinderen 1–3 jaar € 9,50 per kind (incl. entree Kids City, ranja, waterijsje en een kadootje).
Kinderen 4–12 jaar € 17,50 per kind (incl. entree Kids City, ranja, waterijsje en een kadootje).


Aanmeldformulier Kerst