Algemene informatie

Onze binnenspeeltuin is zowel geschikt voor kinderfeestje, als dagje uit als voor feestjes en partijen voor volwassenen. Kinderen kunnen zich tijdens een dagje uit op ons piratenschip naar hartenlust uitleven en zich van het ene avontuur in het andere storten. Spelen in de mega binnenspeeltuin, 3 verdiepingen hoog met 50 attracties, een filmpje pakken in de Kidsbios, even swingen in de echte undersea Kinderdiscotheek of een bezoekje brengen aan het Piratenmuseum. Voor de allerkleinsten is er een aparte, oftewel niet in de grote binnenspeeltuin geïntegreerde, de Pamperzone. Een speeltuin vol zachte materialen en speciaal afgestemd op de speelbeleving voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Bij de binnenspeeltuin zijn voldoende zitplaatsen voor de volwassenen en natuurlijk een verzorgingsruimte. Daarnaast kunnen de kleintjes zich uitleven in constructiebedrijf ‘ Het Sloepje’ of in het kinderspeelkeukentje ‘ Het Kombuisje’. Veilig, overzichtelijk en van alle gemakken voorzien.

Terwijl de kinderen lekker ravotten kunnen de volwassenen genieten van een kopje koffie met een appelgebak of pistoletje. Daarnaast hebben wij een uitgebreide menukaart met onder andere een eenvoudig bord patat, een malse mixed grill en verfrissende ijscoupes. Zodat niets in de weg staat voor een super geslaagd dagje uit of lekker en gezellig uit eten met kinderen.

Uiteraard zijn wij voorzien van het nodige leesmateriaal, hebben wij gezelschapspelletjes en kunt u in de zomermaanden op ons terras plaatsnemen zodat u als volwassenen lekker kunt ontspannen en genieten van uw gezamenlijk dagje uit.

Daarnaast hebben wij verschillende ruimtes die apart te boeken zijn in combinatie met verschillende aantrekkelijke arrangementen. Zo kunt u dus ook uw besloten feestje bij Kids City geven indien u dat wenst. U heeft dan geen “last” van andere gasten.